POREČ: veliki europski uspjeh porečke bodybuilderice Larise Glavina

POREČ: veliki europski uspjeh porečke bodybuilderice Larise Glavina

Novosti
2023-05-24Gradonačelnik Loris Peršurić čestitao je jučer mladoj porečkoj bodybuilderici Larisi Glavini iz Bodybuilding kluba „Veli Jože“ Poreč koja se nedavno vratila sa Europskog prvenstva u Španjolskoj okrunjena vrijednim priznanjima. Glavina je ostvarila najveći juniorski uspjeh u klupskoj povijesti osvojivši brončanu medalju u disciplini bodyfitness, dok je u istoj disciplini u seniorskoj konkurenciji zauzela osmo mjesto.

Natjecanje se održavalo u španjolskom ljetovalištu Santa Susanna nedaleko Barcelone, a Larisa je na ovom europskom prvenstvu osvojila jedino odličje od svih hrvatskih natjecatelja. Iz BBK „Veli Jože“ nastupila je još i Maja Baričević koja je u seniorskoj konkurenciji zajedno s Dariom Stankovićem iz Požege zauzela peto mjesto u mješovitim parovima. Glavina i Baričević su time uspješno zaključile vrlo intenzivan period nastup u kojem su od prvenstva Hrvatske do Europskog prvenstva ostvarile vrlo značajne rezultate.
Čestitkama na jučerašnjem susretu pridružili su se i predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković, te predsjednik BBK „Veli Jože“ Dalibor Jakovčić.

IN ITALIANO