PRVI SUNČANI INFO DAN GRADA POREČA-PARENZO 09.02.2022.

PRVI SUNČANI INFO DAN GRADA POREČA-PARENZO 09.02.2022.

Novosti
2023-02-03

Grad Poreč-Parenzo i Sunčani ured Grada Poreča-Parenzo, u suradnji sa Zelenom energetskom zadrugom, pozivaju sve zainteresirane građane na SUNČANI INFO DAN GRADA POREČA-PARENZO

 

koji će se održati u

četvrtak, 09. veljače 2023. godine

 

u prostorima

Obrtničkog doma Poreč, na adresi Partizanska ul. 5a, 52440 Poreč-Parenzo

 

 

u sklopu kojeg će građani tijekom dana na Sunčanom info štandu moći dobiti odgovore na pitanja vezano uz sunčane elektrane, te u sklopu kojeg će se održati dvije stručno-savjetodavne radionice na temu “Kako do vlastite sunčane elektrane?''.

 

Prva radionica je namijenjena svim obrtnicima, poduzetnicima, tvrtkama i obiteljskim gospodarstvenicima, dok je druga radionica usmjerena na građane (privatne osobe) zainteresirane za postavljanje sunčane elektrane na vlastitoj obiteljskoj kući.

 

Cilj radionica je dati odgovore na pitanja poput: Kako izgleda proces ugradnje sunčane elektrane? Koji su uvjeti i od kuda krenuti? Kako se određuje snaga elektrane i visina investicije? Kako se ostvaruju uštede? te Koje su mogućnosti sufinanciranja? 

 

S obzirom na ograničeni broj mjesta, mole se svi zainteresirani da svoje mjesto na radionicama osiguraju prijavom putem online obrasca: https://forms.gle/2UMJ3anAv1vBCFcB8 Više informacija u privitku ispod.

 

IN ITALIANO