Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru

Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru

Novosti
2015-09-23

Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora postojećim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u zgradi bivšeg Društvenog doma Žbandaj

 

Poduzetnički inkubator d.o.o. u vlasništvu Grada Poreča-Parenzo, objavljuje Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora postojećim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u zgradi bivšeg Društvenog doma Žbandaj.

Grad Poreč - Parenzo je Poduzetnički inkubator Poreč kandidirao na natječaj „Poduzetnički impuls za 2014. godinu“, te je po prihvaćanju  projekta  Ministarstvo poduzetništva i obrta dana 18. srpnja 2014. godine Gradu odobrilo bespovratna sredstva u visini od 75% vrijednosti ulaganja.

U prostoru od  200 kvadratnih metara pored ureda za poduzetnike u ICT i kreativnim industrijama opremljena je zajednička multinamjenska sala za konferencije, sastanke, druženja, zajednička recepcija, kuhinja i sanitarni čvorovi. Primarno su svi prostori u funkciji javne poduzetničke infrastrukture, dakle stoje na raspolaganju poduzetnicima i građanima u svrhu raznih radionica, predavanja i slično.

Poziv za iskazivanje interesa budućih ''stanara'' - korisnika inkubatora biti će otvoren do popunjenja istoga. Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. poduzetnicima će nuditi sljedeće beneficije:

 - poslovni prostor uz naknadu od 0,13 eura godišnje,

 - besplatan program redovnih edukacija,

 - besplatno poslovno savjetovanje,

 - zajedničke administrativne usluge i usluge održavanje te zajedničku promociju.