Poreč Open Air Festival

Poreč Open Air Festival

Događanja
2019-07-01

O FESTIVALU

 

FESTIVAL STIŽE U GRAD

 

Nakon uspješnog trećeg festivalskog izdanja, osvojene prestižne nagrade Turističke zajednice Istarske županije - Zlatna koza (Capra d’Oro) u kategoriji festivali 2016. godine, ulazak u top 3 finalista za „Turistički događaj godine“ na Danima turizma na Lošinju 2017. godine te ulazak u finale za „Conventa Best Event Award 2018“ kao najbolji B2C Event u Ljubljani 2018. godine, Poreč Open Air festival vraća se na ulice i trgove stare gradske jezgre i otok Sveti Nikola od 1. srpnja do 14. rujna te Poreč još jednom pretvara u veliku pozornicu na otvorenom.

 

Svakodnevni program, dobra glazba, projekcije filmova i kazališne predstave, posebna događanja i koncerti obogaćuju doživljaje dugog toplog ljeta i stvaraju nezaboravne uspomene za posjetitelje.

 

Festivalski program sastoji se od ukupno četiri kategorije: Street Performance, Music Nights, Cinema and Theatre i Special Events, a moto festivala jest slaviti život, njegovu ljepotu i uživanje u malim stvarima – a koje je bolje doba za to od ljeta?

 

Hotelska tvrtka i glavni sponzor festivala – Valamar Riviera, pretvorila je svoju misiju da “inovativno upravlja odmorišnim turizmom u cilju kreiranja nezaboravnih doživljaja za goste” u stvarnost postavši inicijator i partner Poreč Open Air Festivala. Valamarovi objekti u povijesnoj gradskoj jezgri Poreča te na otoku Sveti Nikola čine savršenu kulisu većine festivalskih događanja. Poreč Open Air Festival podržavaju i sponzori domaćini Grad Poreč-Parenzo i Turistička zajednica Grada Poreča, čiji je zajednički cilj neprekidno unaprjeđivati imidž grada kao vodeće hrvatske turističke destinacije. Ne propustite ljetne doživljaje koje ćete pamtiti zauvijek!

Vidimo se u Poreču!

 

Više informacija i program pronađite na službenim web stranicama https://porecopenair.com/