Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U tijeku izgradnja Kauflanda u Poreču - izgradnja Kauflanda (1) U tijeku izgradnja Kauflanda u Poreču - izgradnja Kauflanda (2) U tijeku izgradnja Kauflanda u Poreču - izgradnja Kauflanda (3) U tijeku izgradnja Kauflanda u Poreču - izgradnja Kauflanda (4) U tijeku izgradnja Kauflanda u Poreču - izgradnja Kauflanda (5)

U tijeku izgradnja Kauflanda u Poreču

U tijeku su radovi na izgradnji Trgovačkog centra Kaufland Poreč koji bi svoja vrata trebao otvoriti početkom mjeseca rujna 2010.godine. Grad Poreč i Kaufland Hrvatska sklopili su kupoprodajni ugovor o kupnji zemljišta na području servisne zone Poreč II krajem prošle godine. S 1,9 milijuna eura najbolji ponuđač na javnom natječaju za kupnju zemljišta na Facinki površine 10.600 četvornih metara bila je upravo njemačka tvrtka Kaufland. Građevinske radove izvodi tvrtka GP Krk iz Krka dok je projekt izradila tvrtka Anton d.o.o. iz Poreča.
Novi trgovački centar gradi se uz rotor na stanciji Portun, na kraju sjevernog dijela Porečke obilaznice. U istoj se zoni nalazi distributivni centar Lacop, te trgovački lanci Lidl i Plodine.