Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Održan CISCA projektni sastanak na Sardiniji

Održan CISCA projektni sastanak na Sardiniji Održan CISCA projektni sastanak na Sardiniji Održan CISCA projektni sastanak na Sardiniji
Nakon prvog projektnog sastanka održanog u siječnju ove godine u Poreču, projektni konzorcij uz vodstvo koordinatora Sportske zajednice grada Poreča sastao se na Sardiniji 07. i 08. rujna gdje je održan partnerski sastanak projekta CISCA „Curricular Innovation for Synergy between Community Sport and Activism“. Na projektnom sastanku dogovorena je zajednička metodologija daljnjih aktivnosti odnosno istraživanja koje će se provoditi u šest europskih zemalja pa tako i u Poreču tijekom mjeseca rujna, a obuhvatiti će dionike u sportu, osobe s invaliditetom, udruge te građane koji su zainteresirani za iskazivanje mišljenja vezanog uz teme sport i aktivizam u zajednici.

Osim navedenog, daljnje aktivnosti odnose se na izradu trening materijala koji će biti usmjereni na uključivanje osoba s invaliditetom u zajednicu kroz sport te uspostavu edukativne platforme na postojećoj web stranici https://cisca-project.eu/?fbclid=IwAR220Pt9SEiFckKWV1QVnHxsFD9mOrdJ0FQ7eeP935nzNGyNmlljEV7uCgo .
Podsjećamo, projekt CISCA odobren je unutar programa Erasmus Plus - Suradnička partnerstva, čiji je koordinator Sportska zajednica grada Poreča, a partneri organizacije iz 5 europskih zemalja (Njemačka, Italija, Austrija, Poljska i Grčka).

SPORTSKA ZAJEDNICA GRADA POREČA