Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poduzetnički inkubator Poreč: Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike - „Ključ uspješne prodaje“

Poduzetnički inkubator Poreč: Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike - „Ključ uspješne prodaje“

Poreč, 09.06.2023.U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju, u srijedu 14.06., u vremenu od 11,00 do 15,00 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Ključ uspješne prodaje“. Radionicu će voditi Vanja Prvulović (Sinapsa - poslovno i privatno savjetovanje i edukacija), magistra psihologije, Geštalt psihoterapeutkinja sa specijalizacijom za Geštalt konzultanticu za organizacije, (H)NLP trenerica, Hogan konzultantica te Shema terapeutkinja pod supervizijom.

O radionici:

Kako (uspješno) predstaviti sebe i svoj proizvod ili uslugu? Sudionici/ce imaju priliku naučiti jednostavne i lako pamtljive tehnike, alate i ideje za razvijanje povjerenja, stvaranje dugoročno značajnih odnosa, razvijanje kredibiliteta, vođenje razgovora i zadržavanja pažnje sugovornika.

Broj sudionika je ograničen, stoga je obvezna prijava na e-mail adresu anita.lakoseljac@porec.hr najkasnije do utorka 13.06, do 12 sati.

 

Ovo je posljednja u ciklusu radionica za poduzetnike koje Poduzetnički inkubator Poreč organizira u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Više detalja dostupno je na facebook stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč.

Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2?. 

IN ITALIANO