Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poziv na edukativnu radionicu "7 koraka do kredita" u Poduzetničkom inkubatoru

Grad Poreč-Parenzo organizira edukativnu radionicu, koja će se održati u srijedu 15. ožujka 2017. s početkom u 10 sati u prostorima Poduzetničkog Inkubatora u Žbandaju na adresi Žbandaj 34a. Predviđeno trajanje programa je 3 sata.   

Edukativna radionica namijenjena je malim poduzetnicima (u kategoriji mikro-poduzetnika) i početnicima koji pokreću samostalno poslovanje.  

Cilj radionice je upoznati poduzetnike s procedurama kreditiranja, načinu podnošenja zahtjeva za kredit, procjene kreditne sposobnosti i kontrole otplate preuzetih dugoročnih obveza.  

Prisutnima će se predstaviti sljedeća tema: „Radionica 7 koraka do kredita“.

Predavač na jednodnevnoj edukativnoj radionici Grada Poreča-Parenzo bit će Cinzia Zubin, voditeljica Područnog ureda za Istru iz HBOR-a (Hrvatska banka za obnovu i razvitak).       

Namjera radionice je pokazati kako je kreditiranje malih poduzetnika proces pregovaranja, te kako je moguće pripremiti se i razgovorom osigurati prihvatljive uvjete financiranja.  

Edukativna radionica besplatna je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.  

Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan ispod ovog teksta ili na http://www.porec.hr/ pošalju na mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do 13. ožujka 2017.  

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.  

IN ITALIANO...