Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poziv za prijavu programa/projekata radi uvrštenja u Programe javnih potreba Grada Poreča - Parenzo za 2014. god.

Grad Poreč-Parenzo, Upravni odjel  za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu obavještava da je na oglasnoj ploči i na web stranicama Grada Poreča-Parenzo u utorak 23.07.2013. godine objavljen Poziv za prijavu programa/ projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja: predškolskog odgoja, obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta, socijalne skrbi i zdravstvene zaštite, te za ostale programe i projekte, radi uvrštenja u Programe javnih potreba u istim područjima za 2014. godinu.

Rok za podnošenje prijava po Pozivu počinje teći od 23.07.2013. godine, te ističe 23.08.2013. godine. Poziv, obrasci koji se prilažu uz Poziv i upute za ispunjavanje obrazaca nalaze se u nastavku ove obavijesti.

Dokumentacija za prijavu programa/projekata se sastoji od 4 vrste obrazaca:

1. Obrasci za programe/ projekte u području socijalne skrbi, zdravstva i obrazovanja,2. Obrasci za programe iz područja predškolskog odgoja,

3. Obrasci za programe/ projekte u području kulture, tehničke kulture, sporta i ostalih projekata/programa od interesa za Grad Poreč-Parenzo,

4. Obrasci za programe/ projekte čiji je traženi iznos iz proračuna Grada Poreča-Parenzo do 5.000,00 kuna.Informacije je moguće dobiti u navedenom Upravnom odjelu, Poreč, Obala maršala Tita 4 ili na telefon broj 052/451-099 int. 203 ili 124 u uredovnom radnom vremenu.