Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Važno - Pojašnjenje i obavijest vezana uz izdavanje propusnica građanima

Građanima s prebivalištem na području grada Poreča-Parenzo i pripadajućih naselja, kojima se izdaje propusnica temeljem točke 2e (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština) Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od 23. ožujka 2020., Stožer civilne zaštite Grada Poreča-Parenzo izdaje propusnice na način da se:

-          ime i prezime, OIB, Adresa, broj telefona, e-mail 

-          razlog korištenja propusnice

dostave na mail adresu: info@porec.hr

Skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.

 

Zahtjev za izdavanja propusnice može se dostaviti i putem telefona 052/451-099 te će ga ispuniti dežurna službena osoba.

 

Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 12 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdani sljedeći dan.

 

Još jednom napominjemo, vezano uz brojne upite s područja drugih općina i gradova, da se obrate Stožerima civilne zaštite svojih općina ili Stožeru civilne zaštite Istarske županije na mail: info.stozer@istra-istria.hr

 

Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima. Primjerak propusnice za poslodavce koji će ih izdavati djelatnicima preuzmite u prilogu.

 

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji te je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

PROPUSNICE NISU POTREBNE ZA KRETANJE GRAĐANA UNUTAR GRADA POREČA-PARENZO I PRIGRADSKIH NASELJA KOJA SPADAJU POD GRAD POREČ-PARENZO.

IN ITALIANO...