Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – održana radionica Kako da dođete do financijske slobode, sigurnosti i bezbrižnosti?

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – održana radionica Kako da dođete do financijske slobode, sigurnosti i bezbrižnosti?
U okviru manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, Andreja Marčec, edukatorica osobnog rasta i razvoja održala je radionicu kroz koju je pojasnila šest ključeva financijske inteligencije: podržavajući mindset, upravljanje novcem, prvo platiti sebi, zaštita prihoda (sebe), povećati prihode te potpora mentora. Edukatorica je navela i glavne tri navike financijski inteligentnih ljudi: planiraju potrošnju, žive u skladu sa svojim mogućnostima i nađu način da im novac uvijek dolazi (više prohoda).

Na radionici je navedeno kako ljudi imaju poprilično loše mišljenje o novcu i o ljudima koji ga imaju. Marčec je navela također kako nismo dovoljno upoznati s financijskim proizvodima i ne znamo benefite istih, pa ih mnogi od nas na koncu ni ne koriste. Ovakva edukativna radionica je samo mali alat s kojim se može promijeniti cijelu percepciju o novcu i početi mijenjati financijsko stanje.

Navedena radionica je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.