Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

POREČ: veliki europski uspjeh porečke bodybuilderice Larise Glavina

POREČ: veliki europski uspjeh porečke bodybuilderice Larise Glavina


Gradonačelnik Loris Peršurić čestitao je jučer mladoj porečkoj bodybuilderici Larisi Glavini iz Bodybuilding kluba „Veli Jože“ Poreč koja se nedavno vratila sa Europskog prvenstva u Španjolskoj okrunjena vrijednim priznanjima. Glavina je ostvarila najveći juniorski uspjeh u klupskoj povijesti osvojivši brončanu medalju u disciplini bodyfitness, dok je u istoj disciplini u seniorskoj konkurenciji zauzela osmo mjesto.

Natjecanje se održavalo u španjolskom ljetovalištu Santa Susanna nedaleko Barcelone, a Larisa je na ovom europskom prvenstvu osvojila jedino odličje od svih hrvatskih natjecatelja. Iz BBK „Veli Jože“ nastupila je još i Maja Baričević koja je u seniorskoj konkurenciji zajedno s Dariom Stankovićem iz Požege zauzela peto mjesto u mješovitim parovima. Glavina i Baričević su time uspješno zaključile vrlo intenzivan period nastup u kojem su od prvenstva Hrvatske do Europskog prvenstva ostvarile vrlo značajne rezultate.
Čestitkama na jučerašnjem susretu pridružili su se i predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković, te predsjednik BBK „Veli Jože“ Dalibor Jakovčić.

IN ITALIANO