Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

POREČ: gradonačelnik u gostima članova Dječjeg foruma DND-a

POREČ: gradonačelnik u gostima članova Dječjeg foruma DND-a POREČ: gradonačelnik u gostima članova Dječjeg foruma DND-a
Gradonačelnik Loris Peršurić susreo se s članovima Dječjeg foruma Društva Naša djeca Poreč, protekle subote u vrijeme kada mladi forumaši održavaju svoje sastanke.Djeca su s gradonačelnikom Peršurićem razgovarala o projektima koji se odvijaju u gradu, a zanimljivi su za djecu i mlade. Mladi forumaši gradonačelniku su prenijeli svoj prijedlog da se jedan gradski park ili dječje igralište imenuje po djevojčici Madini Hussiny

 koja je prije nekoliko godina poginula u naletu vlaka, nakon što su ona i njezina obitelji kao izbjeglice vraćeni preko granice, u spomen na djecu stradalu u nastojanjima da s obiteljima ostvare siguran i miran život, a gradonačelnik je prihvatio ovaj prijedlog. Razgovarali su i o projektu osnivanja Dječjeg gradskog vijeća.  

-Dječje gradsko vijeće bilo bi službeni partner iako i sada već volimo čuti želje naših mladih sugrađana i s njima razvijati projekte. Puno mi pomažete sa svojim pitanjima i prijedlozima jer gledate na svijet drugim očima, a samo skupa možemo imati grad po mjeri svih nas, izjavio je gradonačelnik Peršurić.

IN ITALIANO...