Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Nove teretane na otvorenom u naseljima Kukci, St. Portun, Ladrovići i Musalež

Nove teretane na otvorenom u naseljima Kukci, St. Portun, Ladrovići i Musalež Nove teretane na otvorenom u naseljima Kukci, St. Portun, Ladrovići i Musalež Nove teretane na otvorenom u naseljima Kukci, St. Portun, Ladrovići i Musalež Nove teretane na otvorenom u naseljima Kukci, St. Portun, Ladrovići i Musalež Nove teretane na otvorenom u naseljima Kukci, St. Portun, Ladrovići i Musalež

Poreč, 05.07.2022. Sukladno željama mještana i mjesnih odbora, Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo postavio je nove sprave za vježbanje, tzv. teretane na otvorenom u porečkim naseljima Kukci, St. Portun, Ladrovići i Musalež.

Ukupno je postavljeno desetak novih sprava za vježbanje i to u blizini polivalentnih i dječjih igrališta. Radi se o street workout ljestvama, univerzalnim šipkama, paralelnim prečama i kosoj klupi, a radove je izvela tvrtka Special d.o.o. iz Pazina.

Grad Poreč-Parenzo, postavljanjem sprava za vježbanje na otvorenom, nastavlja s uređenjem javnih površina koje s ovakvim sadržajima postaju još privlačnije korisnicima svih generacija te osiguravaju sigurnu i učinkovitu rekreaciju.

IN ITALIANO...