Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu

Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije autora u kalendaru Grada Poreča-Parenzo za 2022. godinu
Prigodnom svečanošću, sinoć je (12.01.2022.) u Maloj galeriji otvorena izložba fotografija „12 lica Poreča“, rezultat natječaja kojim je Grad Poreč-Parenzo u listopadu 2021. pozvao sugrađane da sudjeluju u kreiranju kalendara za 2022. godinu.

Na otvaranju izložbe okupljenima su se obratili u ime domaćina ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Poreč Snježana Radetić i gradonačelnik Loris Peršurić koji je čestitao odabranim autorima i zahvalio se svima koji su sudjelovali u natječaju, uz najavu da će se ovaj dobro prihvaćeni projekt nastaviti i ove godine.

 

Na natječaj je pristiglo ukupno 153 fotografija različitih tema i porečkih motiva, koje se na izložbi mogu vidjeti u digitalnom obliku. Naime, veliki odaziv i različiti motivi pokazuju da se mogu napraviti i tematski kalendari, te je namjera organizatora ići i u tom smjeru.

 

Dvanaest izloženih fotografija koje kreiraju kalendar Grada Poreča-Parenzo 2022. izabrano je glasanjem na Facebooku, a njihovi autori su: Kristijan Barbić, Antonio Petrovski, Ivana Koštro, Dean Srdoč, Lenka Šajina, Vladimir Bugarin, Marija Marjanović, Marinela Žiković i David Soldatić, od kojih su većina i sinoć prisustvovali otvaranju izložbe.

 

Izložba ostaje otvorena do 29. siječnja, a otvorena je svaki danom osim nedjeljom, od 17 do 20 sati, dok je jutarnji obilazak moguć po prethodnoj najavi na 052 887 217.

IN ITALIANO...