Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje

Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje

Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje Prvi digitalni popis stanovništva u RH: putem sustava e-Građani bit će omogućeno samopopisivanje
U prvoj fazi popisivanja, od 13. do 26. rujna 2021., građani će kroz elektronički sustav e-Građani moći samostalno popisati sebe i članove svog kućanstva!Državni zavod za statistiku provest će prvi digitalni Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021., a popisivanje će se provoditi od 13. rujna do 17. listopada. Popis stanovništva, kao najsloženije i najopsežnije statističko istraživanje, od iznimnog je značaja za Republiku Hrvatsku, a provodit će se u dvije faze i na dva načina. U prvoj fazi, od 13. do 26. rujna 2021., građani će se moći samostalno popisati kroz elektronički sustav e-Građani.

 

U drugoj fazi, od 27. rujna do 17. listopada, popisivači na terenu popisivat će sve popisne jedinice, koje nisu popisane u prvoj fazi Popisa, putem osobnog intervjua sa stanovništvom.

 

S ciljem što veće uključenosti stanovništva te smanjenja fizičkog kontakta, građani mogu iskoristiti  mogućnost samopopisivanja sebe i svih članova svoga kućanstva putem sustava e-Građani od 13. do 26. rujna u prvom digitalnom Popisu stanovništva. Više informacija dostupno je na www.popis2021.hr.

 

STVORIMO ZAJEDNO SLIKU HRVATSKE!

IN ITALIANO....

Dodatni materijali