Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Preuređena poslovna zgrada Marine u Poreču

Preuređena poslovna zgrada Marine u Poreču

Preuređena poslovna zgrada Marine u Poreču Preuređena poslovna zgrada Marine u Poreču Preuređena poslovna zgrada Marine u Poreču Preuređena poslovna zgrada Marine u Poreču

U cilju osiguranja visokih standarda i poboljšanja kvalitete u pružanju usluga, sukladno poslovnim i financijskim planovima Društva, realizirana je investicija rekonstrukcije poslovne zgrade Marine u Poreču izgrađene prije dva desetljeća. Radovi su izvedeni unutar postojećih gabarita građevine, na način da se postojeći prostor reorganizirao, a sve kako bi se prilagodio novim standardima, bitnim za djelatnost Marine te poboljšali uvjeti rada i usluge gostima.

Od ove sezone stalni i tranzitni turisti-nautičari moći će koristiti novouređene prostorije za osobnu higijenu, novi prostor za pranje i sušenje rublja te sanitarni čvor prilagođen potrebama osobama smanjene pokretljivosti. Krovna površina zgrade je obnovljena i na nju su postavljeni solarni kolektori. Toplinska stabilnost osigurana je na način da zgrada bude energetski učinkovita, a u sklopu ovih radova  postavljani su i novi slojevi poda, obnovljeni zidovi i ugrađena kompletno nova stolarija.  

Tri hortikulturalna bazena smještena na  šetnici ispred poslovne zgrade obogaćena su autohtonim nasadima lavande, ligustruma, smilja, sandoline i ružmarina.  

Sustav nadzora poslovne zgrade  i molova podignut je na višu razinu, uvođenjem dodatnih kvalitetnijih uređaja za videonadzor. Wi-fi sustav je također nadograđen i poboljšan, tako da će veći broj gostiju moći istovremeno neometano koristiti Internet, što do sada nije bilo moguće.  

Marina Poreč otvorena je tijekom cijele godine te raspolaže sa 120 vezova u moru koji se koriste kao stalni i tranzitni vezovi, te su svi opremljeni priključcima za vodu i struju. Uz Marinu se nalazi i Sportska lučica sa smještajnim kapacitetom od 330 vezova za građane grada Poreča. Kapaciteti marine su nedostatni u odnosu na potrebe, a po onome što je do sada pružala svojim korisnicima, svrstana je u marinu II. kategorije.  

Ulaganje u rekonstrukciju postojećih sadržaja, kvalitetna i tehnološki napredna infrastruktura, visoko standardizirana usluga, lijepo i uredno uređenje okoliša, te educirani djelatnici preduvjet su  za prelazak u višu kategoriju, što u konačnici znači veće zadovoljstvo korisnika i posjetitelja ovakvog turističkog središta.

Usluga Poreč d.o.o.  

IN ITALIANO...