Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Projekt "Dam - daš" - volonteri u akciji

Projekt Dam – daš je inovativni odgovor Gradske knjižnice Poreč recesiji koja je zavladala globalnim prostorom i akcija protiv učahurenosti u krizi. Cilj mu je stjecanje novih i razvijanje postojećih vještina u svijetu ideja i  informacija.

Knjižnica je javno mjesto koje se zalaže za jednaki pristup svima, bez obzira na dob, rasu, spol, vjeru, nacionalnost, jezik ili društveni položaj, stoga su naše edukativno-promidžbene aktivnosti otvorene za sve zainteresirane i besplatne.  
Gradska knjižnica Poreč, u realizaciji ovog projekta, prepoznala je kao važne partnere svoje građane koji znaju, ali i žele s drugim građanima razmijeniti znanja, vještine i afinitete. Prilika je to za sve zainteresirane da nauče i primjene primjerice: osnove informatike, strane jezike, hrvatski jezik za strance.

U dugim zimskim mjesecima, ovu inicijativu prepoznajemo kao odličan izbor za provođenje slobodnog vremena, stjecanje novih vještina, a i druženja. Stoga Vas pozivamo da ispunite prijavu i time napravite, za našu sredinu, pravi iskorak. Nositelj ovog projekta je Gradska knjižnica Poreč.    

PRIJAVU (http://www.knjiznicaporec.hr/prva.aspx?stranica=5071&pid=2057) vratite što prije, poštom ili mailom na adresu: Gradska knjižnica Poreč · Trg Marafor 3 · 52440 Poreč · e-mail: gradska@knjiznicaporec.hr .