Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 03 Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 05 Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 06 Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 07 Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 07a Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 08 Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 09 Završetak "Ljetnog kampa 2009" - ljetni kamp 09a

Završetak "Ljetnog kampa 2009"

Spuštanjem zastave u subotu, 15. kolovoza službeno se zatvorila još jedna uspješna sezona Ljetnog kampa. Zamjenica gradonačelnika Nataša Basanić – Čuš zahvalila se svim sudionicima kampa, roditeljima na odličnoj suradnji, a posebno je pozdravila djecu koja su svojim boravkom u kampu bila oduševljena.

Ovaj program Ljetnog kampa postoji već 15-tak godina i svake je godine sve uspješniji što me izuzetno veseli. I do godine se nadam ovako odličnoj suradnji i velikoj posjećenosti, kazala je Basanić -Čuš.Ukupno ga je pohađalo 369 djece, raspoređene u 4 smjene. Osim djece s područja Grada Poreča, kamp su pohađala i djeca iz okolnih Općina, i to sedmero s područja Općine Tar – Vabriga, devetero s područja Općine Sv. Lovreč, te petnaesatk s područja Općine Vižinada. Grad Poreč je sa spomenutim Općinama sklopio ugovore o sufinaciranju Ljetnog kampa za djecu s njihovog područja, a Općine su preuzele isti model financiranja kao i Grad Poreč. Od ukupne ekonomske cijene od 1.300,00 kn po djetetu, roditelji su participirali 550 kn, a ostalo su sufinancirali Grad Poreč, odnosno Općine. Za obitelji s dvoje ili više djece koja su pohađala jednu ili više smjena Grad Poreč i Općine su odredile popuste na utvrđenu ekonomsku cijenu. Za djecu koja su u socijalnoj potrebi su Grad Poreč, odnosno Općine, u cijelosti platile punu cijenu boravka u Ljetnom kampu.

Aktivnosti u Ljetnom kampu provodilo je poduzeće Happy Time d.o.o. Pod vodstvom i koordinacijom Jadranka Vrusa. Osim njega, u radu kampa sudjelovalo je još 6 trenera, 3 odgojiteljice i 5 studenata kao voditelji radionica. Osim učenja plivanja, vještina ronjenja i skakanja, djeca su imala organizirane različite radionice kao što su plesna, žonglerska, izviđačka. Koristili su također i usluge aquagana, išla na izlete, a na kraju svake smjene imala su feštu na kojoj su kroz različita takmičenja prezentirala što su sve naučila tijekom 12-dnevnog trajanja kampa.