Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik primio predstavnike hrvatske košarkaške reprezentacije - slika1 Gradonačelnik primio predstavnike hrvatske košarkaške reprezentacije - slika2

Gradonačelnik primio predstavnike hrvatske košarkaške reprezentacije

Gradonačelnik Poreča Edi Štifanić i njegovi suradnici primili su danas u Maloj vijećnici predstavnike hrvatske košarkaške reprezentacije,  stručnog tajnika HKS-a Borisa Jakimenka i izbornika Jasmina Repešu  u povodu sutrašnje utakmice protiv reprezentacije Slovenije.

Pozdravljam vas i želim vam ugodan boravak u Poreču. Također želim reći i naglasiti kako mi je veliko zadovoljstvo da ste u našem gradu i da će se nakon Davis cupa, Svjetskog rukometnog prvenstva, Evropskog veteranskog stolnoteniskog prvenstva, Svjetskog prvenstva u plesu i drugih manifestacija sutra u našoj dvorani Žatika održati pravi sportski spektakl. Stoga vam svima želim dobrodošlicu u naš grad, puno uspjeha  i dobru igru na sutrašnjoj utakmici kao i na Evropskom prvenstvu. Velika mi je  želja da se naša zajednička suradnja i dalje nastavi i produbljuje, kazao je gradonačelnik Edi Štifanić, nakon čega se svim prisutnima obratio i izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša.  

Zahvaljujem na riječima dobrodošlice i na ovom prijemu. Uvijek mi je lijepo doći u Poreč zbog dobrog ambijenta, ljudi, a sada pogotovo zbog nove dvorane Žatika. U fazi smo kondicijske  pripreme i pripreme u sustavu igre. Sve treninge moramo maksimalno iskoristiti za sutrašnju utakmicu, ali i za utakmice koje nam slijede u Njemačkoj i Turskoj. Ekipa je zrela, motivirana i dati će sve od sebe na svim predstojećim utakmicama kao i na Evropskom prvenstvu. Evropsko prvenstvo je uvijek teže od Olimpijade ili Svjetskog prvenstva  jer su sve ekipe vrlo jake, ali dati ćemo sve od sebe. Sutrašnja utakmica ovisit će o nama, o protivniku i o faktoru sreće , rekao je Repeša.  

I stručni tajnik HKS-a Boris Jakimenko zahvalio se na dobrodošlici i na odličnoj organizaciji cijelog spektakla. U Poreču imamo velikih ambicija, jedna od njih je i organizacija prvenstva mlađih kategorija u košarci, kazao je Jakimenko, nakon čega su svi prisutni međusobno izmijenili prigodne darove, čestitke, te si poželjeli dobar rezultat i uspjeh.