Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Nastavak izgradnje kanalizacijske mreže naselja St. Vodopija i Bašarinka

Nastavak izgradnje kanalizacijske mreže naselja St. Vodopija i Bašarinka

Nastavak izgradnje kanalizacijske mreže naselja St. Vodopija i Bašarinka

Od danas, 1. travnja 2016. godine, nastavit će se izgradnja kanalizacijske mreže naselja St. Vodopija i Bašarinka, u sklopu koje je planirano izvesti preostalih 1600 metara gravitacijskog kolektora od ukupno 2300m. Trasa kanalizacijskih kolektora položena je na način da omogući priključenje što većeg broja postojećih stambenih i ostalih objekata. Navedeni radovi planiraju se dovršiti tijekom lipnja 2016. godine, a ukupna vrijednost radova na ovoj lokaciji iznosi oko 2 300 000 kuna.  

U sklopu EU projekta Poreč, ugovora za proširenje kanalizacijske mreže na dodatna naselja, do sada je izgrađeno 48km od ukupno 62,5km kanalizacijske mreže i 10 od ukupno 26 crpnih stanica. Radovi su dovršeni u naseljima Stari Červar, Kukci, Hena, Radoši, Gulići, Cancini i u naselju Bolnica. U slijedećem razdoblju očekuje se asfaltiranje u naseljima St. Vergotini, St. Diklić, Musalež i Radmani. Ovim putem naglašavamo potrebu dodatnog opreza u prometovanju ulicama naselja gdje će biti uspostavljena privremena regulacija prometa te apeliramo na poštivanje prometne signalizacije.  

Izvođač radova je tvrtka Istrakop d.o.o., te im se možete svakodnevno obratiti na gradilištu. Investitor EU projekta Poreč – Sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča je Odvodnja Poreč d.o.o., te nam se možete obratiti na telefon 052 431 003 ili na adresu e-pošte info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč d.o.o.

In Italiano...