Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Zahvala suradnicima na suradnji

Zahvala suradnicima na suradnji

U nastavku donosimo izjavu Nataše Basanić Čuš, koja odnedavno više ne obnaša dužnost zamjenice gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo, a koju je volonterski kao predstavnica struke obnašala kroz skoro dva mandata.

- Odstupam s mjesta zamjenice gradonačelnika iz osobnih i profesionalnih razloga te zbog profesionalnog usavršavanja. Dužnost zamjenice sam obnašala neprofesionalno,  odnosno volonterski, prvenstveno kao predstavnica struke iz oblasti socijalnog razvoja i unapređenja zdravlja i to u drugom mandatu. Zahvaljujem se gradonačelniku Ediju Štifaniću što mi je, kao predstavnici struke, ukazao povjerenje za važnu dužnost njegove zamjenice te na korektnom odnosu i suradnji, a zahvaljujem se na suradnji i svojim kolegama zamjenicima, gradskim vijećnicima, suradničkim organizacijama te službenicima gradske uprave Grada Poreča-Porenzo, s kojima sam uspostavila izuzetno dobre, korektne i suradničke odnose.

Posebno se zahvaljujem svim svojim sugrađanima, stanovnicima Poreča,  koji su mi svojim iskrenim odnosom, sugestijama i otvorenim iskazivanjem svojih potreba neprestano pomagali i motivirali me da radim za Poreč kako bi trajno postajao osjetljiviji i uređeniji grad za svoje građane. I dalje ću ostati na raspolaganju Gradu, gradskim timovima i zajednici  sa svojim znanjima i iskustvima, i vjerujem da ću novim znanjima u budućnosti još više doprinositi razvitku kvalitetnih programa za naše građane i grad.

Hvala.  

Nataša Basanić Čuš  

In Italiano...