Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik primio najuspješnije srednjoškolce - os 05 Gradonačelnik primio najuspješnije srednjoškolce - os 06 Gradonačelnik primio najuspješnije srednjoškolce - os 07

Gradonačelnik primio najuspješnije srednjoškolce

Najuspješnije učenike Srednje škole Mate Balota i Turističko - ugostiteljske škole Antona Štifanića, njihove ravanatelje i nekolicinu njihovih profesora u gradskoj palači primio je već po tradiciji gradonačelnik Poreča Edi Štifanić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Vesna Kordić.

Tom im je prilikom gradonačelnik čestitao na odličnim rezultatima ostvarenim tijekom ove godine na različitim državnim i županijskim natjecanjima te dodao kako Poreč može biti ponosan što ima takve nadarene učenike. Također je čestitao mentorima i učiteljima na trudu i zalaganju.

O uspjesima učenika i njihovih profesora govorili su i ravnatelj Srednje škole Mate Balota Krešimir Bronić i ravnateljica Turističko - ugostiteljske škole Antona Štifanića Vesna Baranašić koji su se zahvalili na prijemu i na podršci koju gradonačelnik daje učenicima.

Grad je svim nagrađenim srednjoškolcima poklonio ulaznice za nadolazeći Davis cup koji se održava od 10. do 12. srpnja. Na kraju susreta gradonačelnik je istaknuo kako je ovaj četverogodišnji  mandat posvećen mladima i njihovim potrebama (polivalentni multimedijalni centar, škola, vrtić, jaslice).

Dodatni materijali