Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Veliki interes medija za Davis Cup susret - snimanje 05 Veliki interes medija za Davis Cup susret - snimanje 06 Veliki interes medija za Davis Cup susret - snimanje 07 Veliki interes medija za Davis Cup susret - snimanje 08

Veliki interes medija za Davis Cup susret

Ekipa čakovečke televizije u Poreču je boravila 6. I 7. lipnja te snimila nekoliko pripremnih reportaža za Davis cup susret Hrvatska – SAD koji će se održati od 10. do 12. srpnja 2009. godine.

Reportaže su vezane uz turističku ponudu Poreča, sam grad, te sportski  život. Na svim će lokalnim televizijama diljem Republike Hrvatske biti predstavljena porečka ljepotica, dvorana na Žatiki, porečka riva, povijesna jezgra grada, ali i nezaobilazan noćni život. Vrijedna je ekipa snimala 2 dana gotovo po deset sati dnevno kako bi na najbolji mogući način predstavila destinaciju koju za vrijeme Davis cup-a svakako treba posjetiti.

Poseban se dio  priče odnosi na turističke objekte u kojima će boraviti reprezentacije SAD-a i  Hrvatske. Televizijsku je ekipu zanimalo iskustvo  djelatnika hotela s prvog Davis Cup susreta u Poreču koji je održan u ožujku, i baš kao što su očekivali, vrhunski su sportaši bili dragi, jednostavni i zanimljivi gosti pa će Poreč  svoje reprezentativce s posebnim zadovoljstvom dočekati i drugi put. 

Spomenute reportaže, osim u posebnoj emisiji posvećenoj Davis cupu, emitirat će se i u zabavno-mozaičkim emisijama. Čakovečka televizija inače program emitira od početka 2002. godine, pokriva područje Međimurske i dijelova Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, područje na kojem živi oko 250 tisuća ljudi. U ovih sedam godina, uspjeli smo se pozicionirati kao vodeći elektronski medij u županiji, o čemu svjedoče i podaci o gledanosti, gdje u grupi od 18 do 49 godina imaju udio od 23,7 posto.