Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
DND-ovci rasplesali gradski trg - dnd 05 DND-ovci rasplesali gradski trg - dnd 06 DND-ovci rasplesali gradski trg - dnd 07 DND-ovci rasplesali gradski trg - dnd 08

DND-ovci rasplesali gradski trg

Porečki je Trg slobode u srijedu navečer bio prepun djece koja su svojim roditeljima i svim posjetiteljima grada pokazala što su naučila tijekom godine na radionicama DND-a.

Žongleri, breakeri, plesači, plesačice, pjevači i pjevačice pokazali su se u najboljem izdanju. Šarene uniformice, dobra glazba, vesela atmosfera i neizmjerno simpatični voditelji Valentino, Ema i Gogo učinili su večer na gradskom trgu posebnom. Roditelji su neprestano slikali i snimali plesne točke svoje dječice, dok su poneki i zaplesali.

Voditelji su izvijestili prisutne kako je DNDijada zapravo generalna proba za Plesni susret Istre koji će se održati u petak, 5. lipnja u Pazinu.

Na kraju programa malim DND-ovcima su podijeljena priznanja za sudjelovanje u radu radionica DND-a Poreč za 2008/ 2009 godinu, a klinci su s velikim ponosom digli svoje diplome i pozirali fotoreporterima. Bilo je tu i onih najmanjih kojima su to bile prve, pa stoga i najdraže diplome.