Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Obavijest o zatvaranju ulice Gašpara Kalčića

Obavijest o zatvaranju ulice Gašpara Kalčića

Obavještavamo građane da se u ponedjeljak, 29.veljače 2016. godine, za promet zatvara Ulica G. Kalčića zbog rekonstrukcije glavnog kolektora Poreč – sjever, koji odvodi otpadne vode cijelog sjevernog dijela grada Poreča na budući uređaj za pročišćavanje otpadnih voda na lokaciji Saladinka. Ukupna duljina kolektora je 3.371 metara, od čega je do sada izvedeno 300 metara metodom mikrotuneliranja na lokaciji Špadići, dok je 1.820 metara rekonstruirano klasičnim načinom.

Kod rekonstrukcije se koriste visokokvalitetne poliesterske (GRP) cijevi profila 600 mm i armirano-betonska predgotovljena revizijska okna. Trenutno se na navedenom kolektoru odvijaju radovi na tri lokacije, a to su: Materada (od hotela Laguna Materada do hotela Laguna Park), na Šetalištu A. Restovića (ispod hotela Pical), te na lokaciji Vinarski podrum (na zelenoj površini kraj stare „Kantine“).

Nakon dovršetka radova kroz Ulicu G. Kalčića, koji se predviđa krajem ožujka 2016. godine, radovi na rekonstrukciji kolektora nastavit će se kroz Ulicu M. Vlašića i Ulicu M. Balote. Također, po završetku radova na dionici pokraj Vinarskog podruma, radovi se nastavljaju kroz Ulicu M. Balote, odnosno na dionici od Obrtničkog prema Vatrogasnom domu, a o tome će građani biti pravovremeno obaviješteni.  

Tijekom izvođenja radova kroz Ulicu G. Kalčića bit će uspostavljena privremena regulacija prometa prema odobrenju nadležnih službi Grada Poreč-Parenzo, sa obilaznim pravcem kroz Ulicu N. Tesle, pa molimo građane na dodatnu pozornost pri prometovanju tim ulicama i na poštivanje privremene prometne signalizacije.  

Za sve informacije o napretku radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč d.o.o.

In Italiano...

Dodatni materijali