Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Obavijest o početku rekonstrukcije crpne stanice Olge Ban

Obavijest o početku rekonstrukcije crpne stanice Olge Ban

Od 25. veljače 2016. počinje rekonstrukcija crpne stanice u parku Olge Ban, koji će se izvoditi na uređenoj zelenoj površini parka, a za prolaz strojeva i vozila koristit će se dio kolnika, nogostupa i zelenog pojasa ulice Nikole Tesle i kružnog raskrižja s Mlinskom ulicom. Radovi će se izvoditi u skladu s važećim tehničkim regulativama i posebnim uvjetima Grada Poreča-Parenzo, a predviđeni završetak radova je 16.ožujka 2016. godine.

Rekonstrukcija crpne stanice u parku Olge Ban jedna je od četrnaest predviđenih rekonstrukcija u sklopu EU projekta Poreč. Osim potpune rekonstrukcije crpnih stanica, izvodi se i djelomična rekonstrukcija 36 crpnih stanica, koja podrazumijeva zamjenu upravljačkog ormara, fazonskih komada i crpki. Rekonstrukcijom je predviđena i integracija crpnih stanica u centralni nadzorno-upravljački sustav, koji će omogućiti daljinsko nadziranje i upravljanje crpnim stanicama. Također, u sklopu ugovora za izmještanje postojećih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i rekonstrukciju postojeće kanalizacijske mreže, izgradit će se 6 novih crpnih stanica, predviđenih za odvodnju otpadnih voda do lokacija novih UPOV-a.   

Izvođač radova je tvrtka Aquaterm d.o.o. iz Karlovca s dugogodišnjim iskustvom iz područja vodogradnje, dok je ukupna vrijednost radova oko 370 000,00 kuna.  

Ovim putem naglašavamo potrebu dodatnog opreza u prometovanju ulicom Nikole Tesle u blizini parka Olge Ban, gdje će biti uspostavljena privremena regulacija prometa te apeliramo na poštivanje prometne signalizacije.  

Odvodnja Poreč d.o.o.

In Italiano...