Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U Poreču doček Nove godine uz Jelenu Rozgu i tamburaše

U Poreču doček Nove godine uz Jelenu Rozgu i tamburaše

Doček Nove godine u Poreču na Trgu slobode uz Jelenu Rozgu I tamburaše najavljen je danas, 29. prosinca 2015., na konferenciji za novinare održanoj u Velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo. Referent za manifestacije Sergio Pavat I predsjednik Odbora za manifestacije Damir Miloš najavili su jedan od najpopularnijih organiziranih dočeka na otvorenom koji svake godine na porečkom Trgu slobode okupi veliki broj Porečanki i Porečana te njihovih gostiju.

Ove godine početak proslave dočeka Nove godine najavljen je već za 30. prosinca, uz glazbeni program na Trgu slobode u poslijepodnevnim satima. Na Silvestrovo će proslava početi od 11 sati uz Baredinosaure, nakon čega slijedi DJ program.

Poseban ugođaj po gradskim ulicama, lokalima i pozornici zasigurno će napraviti i tamburaši iz prijateljskog grada Zaboka, dok će od 23 sata na pozornicu stupiti jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji – Jelena Rozga. Točno u ponoć slijedi doček Nove godine uz zdravicu i čestitku gradonačelnika, a Jelena Rozga će publiku nastaviti zabavljati do 1 sat u novogodišnjoj noći. Zabava će se potom do ranih jutarnjih sati nastaviti uz DJ-a, a publika će se moći zagrijati uz bogatu ponudu jela i pića koja će se tijekom cijelog programa nuditi s okolnih štandova.  

Ulaz je za sve besplatan.