Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Djed Mraz donio poklone starijima u Domu

Djed Mraz donio poklone starijima u Domu

Djed Mraz donio poklone starijima u Domu Djed Mraz donio poklone starijima u Domu

U Domu za starije i nemoćne osobe Poreč danas, 22. prosinca 2015.,  održana je svečanost povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana. U veseloj atmosferi poklone je korisnicima uručio Djed Mraz, koji je rekao kao zna da u Domu ima puno aktivnosti i puno volontera koji vrijedno pomažu korisnicima.  

Sve najbolje u novoj godini korisnicima i gostima poželjela je stručna voditeljica Sandra Ćakić Kuhar, koristeći prigodu da zahvali Gradu Poreču-Parenzo na podršci koju pruža ustanovi i aktivnostima koje se u njoj provode.

Zamjenica gradonačelnika Nataša Basanić Ćuš istaknula je da se u Domu uvijek dobro osjeća te da je sigurna da su korisnici Doma dobro zbrinuti, dok je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović pozdravila je prisutne na talijanskom jeziku, te posebno istaknula zadovoljstvo domaćom i toplom atmosferom koja vlada u Domu. Volonteri muzičari Franko, Nando i Enzo, Igor i Anton pobrinuli su se za veselo raspoloženje uz pjesmu i ples tako da je i Djed Mraz zaplesao.  

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč