Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Otvorenje besplatnog klizališta „Ledena riva“ u ponedjeljak, 21. prosinca

Otvorenje besplatnog klizališta „Ledena riva“ u ponedjeljak, 21. prosinca

Otvorenje besplatnog klizališta „Ledena riva“ u ponedjeljak, 21. prosinca

Poreč će ove godine na gradskoj rivi dobiti dugoočekivano klizalište, besplatno za sve građane. Inicijativa je to privatnih poduzetnika uz podršku Grada Poreča-Parenzo, koji su se odlučili na postavljanje natkrivenog klizališta na gradsku rivu kako bi obogatili adventsku ponudu u Poreču.

Kao što je i ranije, na konferenciji za novinare, najavila zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović, otvorenje ovog besplatnog klizališta održat će se u ponedjeljak, 21. prosinca 2015. u 10,30 sati, nakon što se dovrše pripremni radovi postavljanja leda i šatora.

Na otvaranju će sudjelovati i gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Edi Štifanić sa zamjenicima, kao i Djed Mraz s maskotama Porečke bajke Bajkom i Fiabom, a sudjelovat će i polaznici porečkih vrtića i škola.

Pozivaju se sugrađani i njihovi gosti da se kroz 35 dana sezone klizanja u Poreču, okušaju u klizanju na besplatnom klizalištu koje će svakoga dana biti otvoreno od 10 do 22 sata. Osigurano je 50 pari klizaljki svih brojeva, a u dogovoru s koordinatorima na klizalištu, bit će omogućeni i organizirani dolasci većih grupa.