Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca

Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca

Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca Porečki vrtićarci brali masline na Trgu Joakima Rakovca

Uz pomoć vrijednih ručica djece iz gradskih dječjih vrtića Radost i Paperino, danas su djelatnici RJ Hortikulture Usluge Poreč brali plodove maslina na Trgu Joakima Rakovca. Bila je to lijepa prilika da mališani ponešto nauče o tom prekasnom mediteranskom drvetu i preradi njenog ploda u vrijedno maslinovo ulje.

Vrtićarce je došla pozdraviti i zamjenica gradonačelnika Grada Poreča - Parenzo Nadia Štifanić Dobrilović, a branje maslina zaintrigiralo je i mnogobrojne prolaznike, koji su s osmjehom na licu pratili kako mališani uživaju.

Ubrane plodove ovih maslina djelatnici  Usluge odnijet će na preradu u Žbandaj, u uljaru Torač, koja i ove godine već tradicionalno taj posao odradi bez naknade. Dobiveno maslinovo ulje bit će poklonjeno vrtićima Radost i Paperino.

Usluga Poreč d.o.o.