Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Prvi „stanari“ potpisali ugovor s poduzećem Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o.  -  Javni poziv u tijeku

Prvi „stanari“ potpisali ugovor s poduzećem Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. - Javni poziv u tijeku

Prvi „stanari“ potpisali ugovor s poduzećem Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o.  -  Javni poziv u tijeku Prvi „stanari“ potpisali ugovor s poduzećem Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o.  -  Javni poziv u tijeku

U prostorijama Poduzetničkog inkubatora Poreč u Žbandaju, jučer, 3. studenog 2015., predstavnici poduzeća Alternative development d.o.o. i  obrta Olis, potpisali su ugovor o međusobnim odnosima za korištenju prostorija Poduzetničkog inkubatora Poreč. Svoje pravo za korištenje ovog prostora u razdoblju od 5 godina ostvarili su putem prijave na Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora postojećim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u zgradi bivšeg Društvenog doma Žbandaj.

Osim što će biti smješteni u novim, preuređenim prostorijama bivšeg Društvenog doma u Žbandaju koji je prenamijenjen u Poduzetnički inkubator, uz najam od samo jedne kune u prvoj godini, novi „stanari“ ostvarit će i pravo na besplatne edukacije, besplatno poslovno savjetovanje, zajedničke administrativne usluge i usluge održavanja te zajedničku promociju. Sam proces prijave, kažu novi stanari, vrlo je jednostavan.

 - Prijava uopće nije komplicirana! Nabavili smo sve papire kroz dva dana i prijavili se, a već kroz tjedan dana doznali smo da smo budući novi stanari Poduzetničkog inkubatora. Sada svi živimo u Poreču, i htjeli smo ovdje okušati svoju sreću u poslovanju.  Ako uspijemo u svom gradu biti ćemo najsretniji! – kažu Igor Beaković, Arian i Sebastian Santrač iz poduzeća Alternative development d.o.o.

Slično pozitivno iskustvo dijeli i Dolores Fable iz novoosnovanog obrta Olis, koja će sa svojim suprugom vlastitu programersku tvrtku useliti u Poduzetnički inkubator Poreč, koji se prostire na 200 kvadratnih metara. Pored ureda za poduzetnike u ICT i kreativnim industrijama opremljena je zajednička multinamjenska sala za konferencije, sastanke, druženja, a tu su i zajednička recepcija, kuhinja i sanitarni čvorovi. Primarno su svi prostori u funkciji javne poduzetničke infrastrukture te stoje na raspolaganju poduzetnicima u svrhu raznih radionica, predavanja i slično. Uz to što će ''stanari'' u Poduzetničkom inkubatoru na raspolaganju imati kvalitetan i novi poslovni prostor, dostupna će im biti i elektronička oprema poput projektora, LCD televizije za prezentacije, printera, skenera i laptopa koje će moći koristiti za potrebe poslovanja.

Ponovljeni Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora postojećim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u zgradi bivšeg Društvenog doma Žbandaj traje i dalje, do 10. studenog, stoga pozivamo sve zainteresirane iz ICT i kreativnih industrija da se prijave i iskoriste ovu odličnu mogućnost za poduzetnike, kojima Poduzetnički inkubator Poreč može predstavljati odskočnu dasku za pozicioniranje na tržištu, a da pritom pozitivno utječe na kvalitetu i napredovanje u radu.  

JAVNI POZIV