Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Učenici iz Laufena na prijemu kod gradonačelnika - srednja skola 01 Učenici iz Laufena na prijemu kod gradonačelnika - srednja skola 02 Učenici iz Laufena na prijemu kod gradonačelnika - srednja skola 03 Učenici iz Laufena na prijemu kod gradonačelnika - srednja skola 09 Učenici iz Laufena na prijemu kod gradonačelnika - srednja skola 09a

Učenici iz Laufena na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić primio je danas u Velikoj vijećnici  Uprave Grada Poreča grupu od dvadesetak učenika sa njihovim mentorom iz srednje škole iz njemačkog Laufena, a u sklopu programa međunarodne suradnje – DSD programa.

Učenici koji su posjetili naš grad polaze program Njemačke jezične diplome – DSD program, identičan programu kojega polaze i učenici naše Srednje škole Mate Balota Poreč. Prijemu su prisustvovali ravnatelj Srednje škole Poreč Krešimir Bronić, te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Vesna Kordić.

Ova posjeta je dogovorena kada su naši učenici, polaznici DSD-a programa posjetili školu u Laufenu, u mjesecu veljači 2009. godine. Tada ih je kao i  njihovu mentoricu , ljubazno primio gradonačelnik grada Laufena.  

Baš kao što su naši učenici ponijeli lijepe uspomene iz Laufena , tako su i njihovi gosti iz Njemačke, oduševljeni ljepotama grada, nakon posjeta gradonačelniku Štifaniću nastavili s razgledavanjem.