Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira kupnju uređaja A+++

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira kupnju uređaja A+++
Godišnje se u Hrvatskoj proda oko 180.000 kućanskih uređaja, neovisno o energetskom razredu, a procjenjuje se da će do 2020. godine biti potrebno zamijeniti više od 2 milijuna uređaja čiji životni vijek istječe. Kako bi smanjili potrošnju energije u kućanstvima, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za građane putem prijave, kojim sufinancira kupnju čak 10.000 A+++ kućanskih uređaja.

I to hladnjaka, hladnjaka s ledenicom, ledenica, perilica posuđa, perilica rublja i sušilica rublja, neovisno o dimenzijama, veličini ključne tehničke karakteristike uređaja (korisni volumen za hlađenje/zamrzavanje, kapacitet) ili izvedbi uređaja (samostojeći i ugradbeni).

Fond će po ovom Javnom pozivu dodjeljivati bespovratna sredstva donacije u iznosu do najviše 40% opravdanih troškova, što ne može iznositi više od 800,00 kuna.

Više informacija se nalazi u dokumentima na web stranicama: http://www.fzoeu.hr/hr/obavijesti/otvoren_javni_poziv_enu52015_za_neposredno_sufinanciranje_kupnje_energetski_ucinkovitih_kucanskih_uredaja/   

http://www.fzoeu.hr/docs/opci_uvjeti_a__1_2015_v1.pdf