Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Poduzetnički inkubator Poreč organizira besplatan webinar za poljoprivrednike

Poduzetnički inkubator Poreč organizira besplatan webinar za poljoprivrednike

Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. u suradnji s tvrtkom Razvojni centar d.o.o. organizira besplatni webinar „Poticanje nepoljoprivrednih djelatnosti u poljoprivrednom gospodarstvu“ - otvoreni natječaji iz programa ruralnog razvoja, koji će se održati u četvrtak 28.05. s početkom u 10:00 sati, a usmjeren je poljoprivrednicima, koji žele razvijati ili pokrenuti nepoljoprivrednu djelatnost kroz moguća financiranja putem fondova Europske unije.

 

Pod nepoljoprivrednom djelatnošću smatra se: prerada i/ili marketing i/ili izravna prodaja, usluge u ruralnim područjima, tradicijski i umjetnički obrti i turizam u ruralnom području. Webinar će biti usmjeren ka trenutno otvorenim natječajima Podmjeri 6.4. „Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti“ te Podmjeri 6.2. „Ulaganja u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

 

Edukaciju će voditi stručni tim (TeamEU) tvrtke Razvojni centar d.o.o. koji ima preko 10 godina iskustva u prijavama i provedbama EU projekata, specijaliziran za razvojne projekte s naglaskom na inovacije, održiv rast i razvoj u područjima poduzetništva, turizma i ruralnog razvoja.

 

Imate li postojeću nepoljoprivrednu djelatnost ili ju planirate pokrenuti? Želite li saznati jeste li prihvatljiv prijavitelj? Planirate uložiti u građenje i/ili opremanje objekata za preradu, skladištenje, ugostiteljske usluge ili smještajne kapacitete…? Odgovore na navedena i mnogobrojna druga pitanja možete saznati prijavom na webinar koju možete izvršiti putem sljedeće poveznice do srijede 27.05.:

 

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSeFkCL3pkeMN-xirDORAm7ESnCtrfP_yb-Q8sZE6GU2tOmfKA%2Fviewform%3Fusp%3Dsf_link%26fbclid%3DIwAR1PBE-chShzT4Yac8MudqnrRnzc8MG88Ljt5lf7FMSVoZEMwCVB3z90v-0&h=AT1J2RlR0TKNhKPwo18nTcWabF93umFwwTW6pha6hoIgttMxK3RKWnwBDOpNPvTNAVTm7xmjGE2oND5eA7GotMYxWKHaT_7QJAuOh6jmNhIGGJn4-8ezchZOLEboTJtGVaQu&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3kfIT0sHOfhdmbLvBKivc2SSDaTIELUJqKCwk2MPO4rr-C-8Y42nu1VZW_0aOPwhbJW-wX4o1vQxeRmcxiQ16AYSa2fO1nQDJKJsCOYufOiU6r5zLSGharLbdDgSlgW445BhFHwRZqpF8_hUss8qywftMAsMDjQmuzV4K4YvKgJMhIw0v9KlNyidc9

 

 

Predviđeno trajanje webinara je oko 90 minuta.

IN ITALIANO...