Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
RK Poreč spreman za novu natjecateljsku sezonu

RK Poreč spreman za novu natjecateljsku sezonu

Kako bi najavili početak natjecateljske sezone i svoj nastup na EHF kupu, predsjednik Rukometnog kluba Poreč Roland Fable, trener Dinko Đanković i igrač Vedran Mataija, zajedno s dogradonačelnicom Grada Poreča- Parenzo Nadiom Štifanić Dobrilović, održali su jučer, 3. rujna 2015., konferenciju za novinare u Maloj vijećnici.

S novim trenerom i sustavom igre, RK Poreč počinje ovu sezonu, a za navijače su pripremili i posebnu pogodnost – navijački dres po cijeni od 350 kuna, koja uključuje i godišnju kartu za sve utakmice hrvatske i europske lige. Osim toga, roditelji igrača držat će štandove i pripremati slastice , a prihod od prodaje će ostati u klubu.

Ovogodišnji nastup u EHF –u, RK Poreč započinje susretom s  Maccabi Rishon Lezionom iz Izraela, s kojim će odigrati dvije utakmice u porečkoj sportskoj dvorani Veli Jože i to u subotu 5. i nedjelju 6. rujna, s početkom u 20 sati. Paket ulaznica za obje utakmice može se kupiti po cijeni od 50 kuna, dok je cijena ulaznice za jednu utakmicu 30 kuna. Predsjednik kluba Roland Fable posebno je istaknuo ulogu Grada Poreča u cijeloj priči. – Htio bi zahvaliti Gradu Poreču i Sportskoj zajednici Grada Poreča koji su nam omogućili da igramo EHF Kup. Grad Poreč je prihvatio pokriti sve troškove igranja Europe, a da nije bilo tako mi danas sigurno ne bi igrali EHF Kup, naglasio je Fable.

Novi trener Đanković veseli se suradnji s igračima i klubom, te očekuje veliku podršku s tribina, kako bi već na samom početku sezone igrači dobili potrebnu podršku za nastavak sezone. Iako izuzetno respektiraju protivnika, trener se nada dobrim utakmicama u kojima će igrači dati sve od sebe. – Iako turistička sezona još traje, vjerujem da ćemo uspjeti napuniti tribine i dobiti podršku kako bi bili pravi u pravo vrijeme i da ćemo za mjesec dana moći razgovarati o novom suparniku iz Češke, kazao je igrač RK Poreč, Vedran Mataija.

Dogradonačelnica je pohvalila angažman kluba, te važnost njegova uspjeha i imena za Poreč. – Grad Poreč će uvijek pomagati sport,a  zahvaljujući vašoj disciplini i konstantnom radu, gostovanja velikih klubova i kvalitetnih utakmica u Poreču nisu rijetkost, stoga pozivam sve sugrađane da dođu podržati ovaj vikend naše rukometaše.