Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poduzetnički inkubator Poreč organizira besplatni webinar „Marketing management u krizama“

Poduzetnički inkubator Poreč organizira besplatni webinar „Marketing management u krizama“

Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. u suradnji s tvrtkom Pepper Brand & Media organizira besplatni webinar „Marketing management u krizama“, koji će se održati u utorak 5. svibnja 2020. s početkom u 11:00 sati, a usmjeren je poduzetnicima, inovatorima, start up-ovima i svima onima koji žele saznati više o strateškom marketingu i kako ga formirati u ovim kriznim vremenima.

Doba korone i postkoronino doba, jedno je od najtežih razdoblja s kojima se će se većina brendova susresti. Ipak, za neke, ovo će biti razdoblje postavljanja temelja dugoročnog uspjeha. Neki brendovi ovo razdoblje shvaćaju kao neželjenu pauzu. Neki je vide kao fast forward opciju, što znači da se odriču neophodnih ulaganja, a sve svoje snage i resurse ulažu u traženje novih, pretežito digitalnih pozicija, novih načina stvaranja veće angažiranosti i postizanja snažnije veze potrošača i brenda.

Želite li saznati kako revidirati marketinško pozicioniranje? Kako postići i održati snažnu povezanost između potrošača i brenda? Kako mjeriti tu povezanost i kako planirati ulaganja na temelju rezultata? Kako uopće predviđati povrat investicija u doba neizvjesnosti? Odgovore na navedena pitanja možete saznati prijavom na webinar. Edukaciju će voditi Irina Lovrić iz tvrtke Pepper Brand & Media, stručnjakinja za strateški i emocionalni marketing s internacionalnim iskustvom.

Prijavu na webinar možete izvršiti do ponedjeljka 4. svibnja.