Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Obavijest roditeljima o ponovnoj razmjeni udžbenika – 23. lipnja

Poštovani roditelji,

zbog velikog iskazanog interesa i potrebe roditelja i učenika, u suradnji Grada Poreča-Parenzo i Osnovne škole Poreč provest će se još jedna akcija razmjene udžbenika. Organizacijom solidarne razmjene udžbenika u prostorima porečkih osnovnih škola želimo pomoći roditeljima da lakše i organizirano opreme dijete/cu udžbenicima za slijedeću školsku godinu, razmjenjujući ih međusobno.

Želimo omogućiti, ali i poticati međusobnu podršku svih roditelja, da solidarnom razmjenom udžbenike usmjeravaju jedni drugima, jer vjerujemo da ovakav pristup sve građane povezuje u nastojanju da jednostavnije i racionalnije opreme djecu udžbenicima.

Grad Poreč pomoći će u kupnji udžbenika različitim skupinama građana/učenika kojima je pomoć potrebna u opremanju za školu. Dobrovoljna razmjena udžbenika za učenike od prvog do osmog razreda organizirat će se:

- U Osnovnoj školi Poreč u utorak, 23.6. u blagovaonici Škole u vremenu od 16 do 18 sati.

Pozivamo roditelje i učenike da se odazovu ovom pozivu i sudjeluju u razmjeni udžbenika, te apeliramo na učenike osmih razreda da donesu svije knjige na razmjenu, jer je potreba za njima najveća.

Unaprijed hvala, Grad Poreč i Osnovna škola Poreč