Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 001 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 002 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 003 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 004 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 005 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 006 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 007 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 008 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 009 Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 009a Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 009c Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 009d Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 009e Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču - 009F

Svjetsko prvenstvo počelo i u Poreču

Na parketu porečke dvorane na Žatiki prve su svoje snage odmjerile reprezentacije Norveške i Saudijske Arabije.

Odlična atmosfera u porečkoj dvorani tijekom prve službene utakmice 21. Svjetskog prvenstva za muškarce koja je završila pobjedom Norveške.Prije drugog susreta, Egipta i Danske porečkoj se publici obratio gradonačelnik Grada Poreča, Edi Štifanic čiji govor donosimo u cijelosti.

Poštovani predstavnici Svjetske rukometne federacije,

štovani predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza,

dragi sportaši, sportski djelatnici,

uvaženi gosti,

drage Porečanke i Porečani

Na dan svetog Maura, zaštitnika našeg Grada, za naš se Grad ispunio se naš san - imamo svoj hram sporta, koji je po svojoj veličini i monumentalnosti dostojan našeg prekrasnog Grada. Konačno imamo svoju višenamjensku sportsku dvoranu, a danas nam je u njoj počelo i Svjetsko rukometno prvenstvo.

Biti domaćin svjetskog prvenstva ispunjava nas neizmjernim ponosom, a ujedno nas i obvezuje da, u povijesnom sportskom događaju za naš Grad, pokažemo sve svoje srdačno gostoprimstvo, mi za koje je sport sastavni dio života.

Radosni smo, stoga što smo udomili najbolje rukometaše svijeta, ali i druge drage nam prijatelje i goste te smo se potrudili da se što ugodnije osjećate u našem Gradu. Biti jedan od šest gradova koji imaju čast ugostiti ovako veliku sportsku priredbu nagrada je koja će se pamtiti.

Grad Poreč ovom priredbom ima priliku svijetu ukazati na sve svoje sportske i turističke prednosti, natjecateljima i prijateljima rukometa ukazati na ljepote Poreča i veliko srce njegovih građana.

Rukometašima želim zadovoljstvo sportskim postignućima, a našim dragim gostima želim ugodan boravak u našem gradu i neka Vas lijepe uspomene ponovo dovedu nama u goste.

Hvala i sretno!

Gradonačelnik Grada Poreča

Edi Štifanić