Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Najbolji osnovnoškolci na prijemu kod dogradonačelnice

Najbolji osnovnoškolci na prijemu kod dogradonačelnice

Najbolji osnovnoškolci na prijemu kod dogradonačelnice

Danas je, 11.lipnja 2015. u punoj Velikoj vijećnici održano primanje za nagrađene učenike i profesore Osnovne škole Poreč kojima je dogradonačelnica Grada Poreča – Parenzo Nadia Štifanić Dobrilović, uz čestitke, uručila i  pohvalnice.

Nagrađeni učenici su tijekom godine ostvarili zapažene rezultate na natjecanjima iz talijanskog jezika, geografije, informatike, vjeronauka i islamskog vjeronauka, Lidranu  i sportskim natjecanjima na županijskoj i državnoj razini, na čemu im je, u svoje i gradonačelnikovo ime, čestitala dogradonačelnica Nadia Štifanić Dobrilović.

- Osnovna škola Poreč sinonim je za kvalitetu jer njeni učenici, u svom kasnijem obrazovanju, pokazuju da su stekli dobar temelj za daljnje napredovanje, te su naučili učiti, truditi se i uspješno organizirati svoje obaveze. Vama učenicima se zahvaljujem što svake godine, na najbolji mogući način, predstavljate našu školu i naš grad diljem Istre i Hrvatske. Također, puno hvala učiteljima i ravnatelju što redovno potiču učenike da se, u jednoj od najvećih škola u Istri, istaknu i budu najbolji,  rekla je dogradonačelnica, nakon čega je svim učenicima i njihovim učiteljima podijelila pohvalnice.

Ravnatelj OŠ Poreč Edi Zarli zahvalio je Gradu Poreču – Parenzo na podršci koju primaju, kao i svim učenicima koji svojim uspjesima čine ponosne sve građane. – Uspjesi i kvalitete naših učenika nisu samo naše, već i kvalitete cijelog grada, zaključio je Zarli.

Nakon podjele pohvalnica i razgovora, dogradonačelnica Nadia Štifanić Dobrilović se, već tradicionalno, fotografirala s nagrađenima ispred gradske palače.