Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Ponovna javna rasprava o Prijedlogu odluke o stavljanju van snage dijela Provedbenog urbanističkog plana Veli-Mali Maj

S ciljem usklađivanja procedura izrade i istovremenog donošenja Urbanističkog plana uređenja stambenog naselja Mali Maj i Urbanističkog plana uređenja dijela stambenog naselja Veli Maj, te stavljanja van snage odgovarajućeg dijela važećeg Provedbenog urbanističkog plana Veli Maj, a sukladno važećem Zakonu o prostornom uređenju, potrebno je ponoviti javnu raspravu o Prijedlogu odluke o stavljanju van snage dijela važećeg Plana.   

Ponovna javna rasprava o Prijedlogu odluke o stavljanju van snage dijela Provedbenog urbanističkog plana Veli-Mali Maj provodi se od 1. lipnja do 8. lipnja 2015. godine. Javno izlaganje provest će se u utorak, dana 2. lipnja 2015. godine u Velikoj vijećnici Gradskog vijeća Grada Poreča – Parenzo, Poreč, Obala M.Tita 5, s početkom u 16 sati.

Javni uvid u prijedlog Odluke omogućava se u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča, Poreč, Obala M.Tita 5, svakog radnog dana od 8 - 11 sati. 

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Odluke mogu se, do dana zaključenja ponovne javne rasprave, podnositi :

- upisom u knjigu primjedbi u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča,

- upisom u zapisnik o javnom izlaganju,

- dostavom putem pošte na adresu Grad Poreč, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Poreč, Obala M.Tita 5.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Odluke koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi.        

Dodatni materijali