Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Ostalo je još tri dana početka Poreč Majora - spektakla najboljih svjetskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku

Ostalo je još tri dana početka Poreč Majora - spektakla najboljih svjetskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku

Ostalo je još tri dana početka Poreč Majora - spektakla najboljih svjetskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku Ostalo je još tri dana početka Poreč Majora - spektakla najboljih svjetskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku Ostalo je još tri dana početka Poreč Majora - spektakla najboljih svjetskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku Ostalo je još tri dana početka Poreč Majora - spektakla najboljih svjetskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku
Prema najnovijim prognozama, kako meteorološkog zavoda, tako i zavoda za sport, zabavu i ostale ljetne aktivnosti, narednog tjedna, od 2. do 7. lipnja u Poreču će preovladavati iznimno sunčano vrijeme, a zabava će puhati iz svih smjerova, pretežno u predjelima uvale Peškere.

U jutarnjim dijelovima temperature će biti tople, a na svjetlucavom pijesku očekuju se najužareniji pokreti najboljih pjeskaša svijeta. Kraće rečeno – Poreč Major idući će tjedan zapaliti Poreč i donijeti Istri pravi sportsko-zabavni spektakl, koji će pratiti deseci televizija diljem svijeta.  

800.000$ - brojka je kojom valja započeti priču o Poreč Majoru jer takav nagradni fond u Hrvatskoj nije vidio još nijedan sportski događaj u povijesti. Pa bi baš zato svi htjeli zaigrati na porečkom pijesku, koji je proteklih dana u stotinama tona pristizao u ovaj mali istarski grad.

Walsh, Rosenthal, Dalhausser, Larissa, Talita imena su dobro poznata sportskim entuzijastima jer su to neki od najboljih svjetskih igrača i igračica odbojke na svijetu, koji će početkom tjedna stići u Istru.  

U punih šest dana vrhunskog sporta i prvoklasne zabave, u Poreču će se odigrati više od 200 mečeva, o kojma će voditi brigu preko 120 sudaca na jednom glavnom i pet pomoćnih terena, izgrađenih u posljednjih mjesec dana za potrebe ovog velikog turnira koji predstavlja prvu postaju najveće svjetske serije Swatch Beach Volleyball Major Series, čiji je cilj odbojku na pijesku postaviti u sami vrh svjetskog sporta.  

Turnire će uživo prenositi deseci televizija diljem svijeta, a polufinale i finale u subotu i nedjelju u Hrvatskoj će uživo prenositi televizija RTL2. Hrvatska u turniru ima i svoje predstavnike, Maja Roško i Antea Tadić te Dalida Vernier i Tea Jurić u ženskoj konkurenciji i Filip Silić i Ivan Zeljković te Nikša Dell'Orco i Ivan Đorđević u muškoj konkurenciji.  

Poreč i Hrvatska spremni su svijetu pokazati da su dostojni domaćini jednog ovakvog globalnog događaja, a odbojka na pijesku spremna je pokucati na velika vrata, zavladati svijetom i unijeti u svjetsku sportsku scenu dašak mora, zabave i vrhunske interakcije između igrača i publike.  

ULAZ JE BESPLATAN ZA SVE POSJETITELJE.

Više informacija na http://www.swatchmajorseries.com/

Video stadiona u Poreču pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=0qfAQl3J3bQ