Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Prodaja ulaznica i ispred dvorane

U utorak, 13.siječnja 2009.godine je održana druga press konferencija Organizacijskog odbora Svjetskog rukometnog prvenstva.

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić je izvijestio predstavnike medija kako će od srijede,14. siječnja, ispred dvorane Žatika biti u funkciji još jedno prodajno mjesto za karte.

Drugoj press konferenciji je prisustvovao i Bojan Filipović, mentor za Grad Poreč i povjerenik za natjecanje. Zahvalio se na gostoprimstvu, te istakao kako je organizacijski odbor u Poreču za svaku pohvalu, te da će potreba za njegovom pomoći biti minimalna. Porečki organizacijski odbor je za svaku pohvalu, zaključio je.

Predsjednik izvršnog odbora za press, Kristijan Klarić, iznio je uobičajeno nove, svježe informacije vezane za prodaju karata. Za prva 2 dana Svjetskog prvenstva u Poreču, prodano je oko 1.800 karata, a za ostala 3 dana, oko 1.300 ulaznica. Zatvorena je prodaja ulaznica putem interneta, ali se karte još uvijek mogu kupiti na prodajnim mjestima Tiska kao i na novom prodajnom mjestu ispred same dvorane. Prema iskustvima tvrtke Dekod , interes za kartama će se povećati dan dva prije utakmica. Subota i nedjelja odnosno prva dva dana natjecanja su i dalje najatraktivnija. Pretpostavlja se da će ostale dane nešto više od 2000 posjetitelja pratiti susrete u porečkoj dvorani na Žatiki.