Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Grad Poreč spreman za veliki sportski događaj

Točno za tjedan dana oči rukometnog svijeta bit će uperene u sve ono što se događa na SP-u u Hrvatskoj pa tako i u Poreču.

 

21. Svjetsko rukometno prvenstvo, za porečane i njihove posjetitelje, počinje 17. siječnja u 16.15 kada će na parket nove dvorane na Žatiki istrčati reprezentacija Norveške i Saudijske Arabije.

Utakmice preliminarne skupine D u kojoj se nalazi: Danska, Srbija, Norveška , Brazil, Egipat i Saudijske Arabija igrat će se u novoj porečkoj ljepotici.

Najbolji svjetski rukometaši okupit će se u zemlji svjetskih prvaka iz 2003. i olimpijskih pobjednika iz Atene. U Zagrebu, Splitu, Zadru, Varaždinu, Osijeku i Poreču 24 reprezentacije će se boriti za naslov svjetskoga prvaka.

Grad POreč spreman je za taj veliki sportski događaj iako su u tijeku manji radovi. Naime, u završnoj je fazi postavljanje sjeverne tribine koja može primiti više od 1500 gledatelja. Posebna sportska podloga je također postavljena. U dvorani se svakodnevno sastaju članovi izvršnog odbora Svjetskog rukometnog prvenstva kako bi se Poreč pokazao kao pravi domaćin koji će bez propusta dočekati predstojeću svjetsku sportsku manifestaciju.

Sve ulaznice su dnevne, tj. kupnjom ulaznice za određeni dan gledatelji dobivaju priliku pogledati onoliko utakmica koliko se taj dan igra u pojedinoj dvorani.

Cijene dnevnih ulaznica za utakmice po skupinama kreću se od 150 do 300 kuna za najatraktivnija mjesta u dvoranama. Svi zainteresirani mogu kupiti karte preko službenih stranica Svjetskog rukometnog prvenstva, www.handball2009.com ili na prodajnim mjestima Tiska, u Poreču na adresi Dekumanus 7.