Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Prljavo kazalište za doček u Poreču

Na Silvestrovo, 31.prosinca, Prljavo kazalište i Koktels bend će glazbenim programom ispratiti Staru godinu, i na najbolji način uvesti posjetitelje u najluđu noć i Novu 2009.godinu 

 

Brojni posjetitelji Poreča, Novu će 2009. godinu dočekati uz bogatu gastronomsku ponudu i dobru raznovrsnu glazbu koja će zagrijavati atmosferu do kasno u noć. Posebna poslastica posjetiteljima Grada bit će Novogodišnji spektakularan vatromet. Na današnjoj je konferenciji za novinare najavljen gotovo cjelodnevni program koji će 31.prosinca 2008. obogatiti ponudu, ali i produljiti zabavu uoči samog dočeka Nove godine na Trgu slobode.

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanic rekao je tim povodom kako je uvjeren da će Grad Poreč biti dobar domaćin, te se, već tradicionalno, očekuje puno ljudi iz cijele Istre. Program je tako osmišljen da svatko pronađe ponešto za sebe, uz Koktelse i Prljavo kazalište. Stoga, pozivam sve sugrađanke i sugrađane da dočekaju Novu 2009.godinu na Trgu Slobode u Poreču, zaključio je gradonačelnik Štifanic dodavši kako su zabava i dobar provod u gradu Poreču zajamčeni.

U ime Odbora za manifestacije Sergio Pavat je kazao kako će ove godine prigodan program započeti već u 14 sati zbog veoma dobre popunjenosti hotela , ali i velikog zanimanja građana i posjetitelja. Za poslijepodnevnu zabavu će se pobrinuti Porečki delfini i Baredinesaurusi, dok će prije velikog nastupa Prljavog kazališta nastupiti svima dobro poznati Koktels bend. Točno u ponoć novogodišnju čestitku Porečanima i njihovim gostima uputit će Edi Štifanic, gradonačelnik Grada Poreča, uz pjesmu svih izvođača okupljenih na pozornici. Ulazak u novu, 2009.godinu označit će spektakularan vatromet, nakon čega slijedi zajednička zdravica i zabava do kasno u noć.