Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Počela sanacija staza i uređenje okoliša Turističko-ugostiteljske škole „Anton Štifanić“ u Poreču

Počela sanacija staza i uređenje okoliša Turističko-ugostiteljske škole „Anton Štifanić“ u Poreču Počela sanacija staza i uređenje okoliša Turističko-ugostiteljske škole „Anton Štifanić“ u Poreču Počela sanacija staza i uređenje okoliša Turističko-ugostiteljske škole „Anton Štifanić“ u Poreču

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. počelo je uređenje okoliša i sanacija staza u dvorištu Turističko-ugostiteljske škole „Anton Štifanić“ u Poreču.  Radovi predviđaju uređenje 210 m² asfaltiranih površina sa zamjenom asfaltnog zastora i rubnjaka na potezu od ulaza u dvorište iz ulice V. Gortana do platoa ispred ulaza u školu. Dodatno će se urediti i zelene površine u vrtu do škole zamjenom oštećenih rubnjaka i nasipavanjem sloja separiranog kamenog agregata.  

Radove u potpunosti financira Grad Poreč koji je, iako nije osnivač srednjih škola, na taj način odlučio pomoći djelovanje ove obrazovne institucije te dodatno valorizirati ovu zelenu oazu u samom središtu Poreča. Naime, uz školu, dvorište je bogato hortikulturno uređeno te opremljeno polivalentnim igralištem, a dodatno će se urediti i vrt sa začinskim mediteranskim biljem, u sklopu projekta „Poreč – grad koji miriše, miriše na još“ udruge Bioistra, koji također sufinancira Grad Poreč-Parenzo.

IN ITALIANO...