Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Porečka bajka za najmlađe - bb 001 Porečka bajka za najmlađe - bb 002 Porečka bajka za najmlađe - bb 003 Porečka bajka za najmlađe - bb 004 Porečka bajka za najmlađe - bb 005 Porečka bajka za najmlađe - bb 006 Porečka bajka za najmlađe - bb 007 Porečka bajka za najmlađe - bb 008 Porečka bajka za najmlađe - bb 009 Porečka bajka za najmlađe - bb 009a

Porečka bajka za najmlađe

Najmlađi stanovnici Poreča imaju prigodu na poseban način doživjeti bajkovitu atmosferu prosinačkih blagdana.

U tijeku je , naime, jedanaesta po redu Porečka bajka. Riječ je o trodnevnom programu namijenjenom djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, čiji je nositelj i pokrovitelj Grad Poreč.

U sportskoj dvorani Veli Jože, koja je uređena na veoma bajkovit način, vlada ovih dana prava božićna atmosfera. Priređen je trodnevni program u kojem su mališani svih porečkih vrtića i osnovnih škola predstavili dio svojeg kreativnog stvaralaštva. I ove su godine to učinili na različite načine, putem prodajnih izložbi svojih prigodnih rukotvorina te nastupima u kojima su pokazali dio svojih znanja i vještina.

Svakoga dana mališane je pohodio i njihov najdraži gost, Djed Mraz, koji je, već tradicionaln, uručio prigodan poklon i gradonačelniku Grada Poreča Ediju Štifaniću. Sve najbolje povodom nadolazećih blagdana te puno uspjeha u daljnjem radu zaželio je prisutnima gradonačelnik, pohvalivši pritom najmlađe izvođače koji su publici darovali jedinstveni božićni poklon, prigodne, vesele i bajkovite predstave.

Porečkim su mališanima najdraži bili – darovi, za koje se pobrinuo Grad osiguravši više od dvije tisuće poklon-paketa za djecu od tri do 14 godina.

S druge strane Grad ih je nagradio dječjim i lutkarskim predstavama, a večeras je na rasporedu koncert, djeci vrlo drage, Lane Jurčević.