Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela

Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela

Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela Slavljeničko otvorenje 35. Promohotela
U porečkoj dvorani Žatika danas je u slavljeničkom duhu otvoreno jubilarno 35. izdanje Promohotela – međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam. Svečanost otvorenja uveličali su mnogobrojni uzvanici kojima se pozdravnim govorom obratila direktorica sajma Ivana Štiković (Studio 053 d.o.o.).

 

Okupljenim izlagačima, gostima, prijateljima su se obratili: Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK - Županijske komore Pula, Andi Vitasović, potpredsjednik OKIŽ-a, Loris Peršurić, gradonačelnik Grada Poreča - Parenzo, Sandra Ćakić Kuhar, zamjenica župana Istarske županije, te Monika Udovičić, pomoćnica ministra turizma Republike Hrvatske, koji su iz perspektive institucija koje predstavljaju naglasili doprinos koji ovakav jedan sajam daje poduzetništvu i razvoju turizma.

 

Poseban trenutak bio posvećen gospodinu Ivanu Maduniću iz tvrtke Matram d.o.o. iz Splita, izlagaču koji 20 godina uzastopno sudjeluje na Promohotelu koji je u svom govoru dao osobni osvrt zašto se sve ove godine vraća na Promohotel. Direktor tvrtke Studio 053 d.o.o. Franko Štiković i direktorica Promohotela Ivana Štiković u znak zahvale i suradnje uručili su mu prekrasnu skuplturu PromoDonnu djelo umjetnika Enisa Žužića iz Poreča. Prigodom 35. rođendana organizatori su izlagače, uzvanike, partnere i mnogobrojne medije počastili slavljeničkom tortom i šampanjcem nakon čega je uslijedilo slavljeničko druženje.

 

Promohotel je mjesto koje okuplja poslodavce izlagače, srednji i niži menadžment, predavače i stručnjake, obiteljske iznajmljivače i brojne posjetitelje i kao takvo predstavlja odličnu startnu poziciju za pripremu sezone. Sajam okuplja više od 200 izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Austrije koji na prostoru od 4500 m2 unutrašnjeg izložbenog prostora predstavljaju široku lepezu proizvoda za HORECA sektor s više od 500 poznatih svjetskih brendova. Današnje je slavljeničko otvorenje samo uvod u bogati program Promohotela koji se u narednim danima nastavlja s brojnim popratnim događanjima, demonstracijama i edukativnim programima s ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima na području turizma.

 

Tako u četvrtak, 13. 2. posjetitelje očekuje prva konferencija o ljudskim potencijalima u turizmu – PROMOFORUM. Riječ je o događaju koji spaja teoriju i praksu kroz čitav niz specijaliziranih predavanja, intervjua „jedan na jedan“ s vrhunskim stručnjacima iz područja generacijskih razlika, netradicionalnog načina prodaje, neuroHR-a, ugostiteljstva, uvođenja stranih djelatnika u firmu i okruženje, gemifikacije i transformacijskog coachinga. Na ovoj konferenciji sudionici će moći testirati podsvjesne reakcije sebe i svojih djelatnika, odnosno timova, te prisustvovati transformacijskom predavanju o tome kako preuzeti kontrolu te koristiti svoj potpuni potencijal u svim profesionalnim ulogama. Sjajni predavači kao što su Dalibor Šumiga, Dragan Vojvodić, Rudolf Štefan, Marinela Dropulić Ružić, Monika Ivanović, Bernard Šutić, Kenan Crnkić, zasigurno će publici svaki u svom području otvoriti nove perspektive.

 

Povodom Valentinova, 14. 2. na štandovima izlagača tijekom dana će se održavati interaktivne demonstracije zabavno-edukativnog karaktera, dok će se u petak 14.2. i subotu 15.2. održati besplatna predavanja za privatne iznajmljivače i turističke agencije. U petak, 14.2. će se u organizaciji HGK održati predavanja koja objedinjuju atraktivne i aktualne teme namijenjene obiteljskom smještaju. Subota je rezervirana za edukaciju privatnih iznajmljivača u organizaciji i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Poreča. Na predavanjima će biti govora o veoma atraktivnim i nezaobilaznim temama za iznajmljivače koje pomažu u isticanju konkurentnosti na našem tržištu poput tema zakonodavstva, budućnosti obiteljskog smještaja, metoda priprema iznenađenja za goste te na koji način se elementima igrifikacije može oduševiti, privući i zadržati goste. Nedo Pinezić, Klara Trošt Lesić, Irena Krčelić i Iva Silla kao stručnjaci iz ovih područja, u subotu 15. 2. predavački će i konzultativno biti na raspolaganju obiteljskim iznajmljivačima.

 

Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, vlasnicima vila, kuća za odmor te privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, ali i svim ostalima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu, a predstavljeni proizvodi zanimljivi su i vrlo korisni i za širu potrošnju.

 

Radno vrijeme sajma za posjetitelje je od 10:00 do 19:00 sati od srijede do petka, te u subotu od 10:00 do 17:00 sati.

 

Ulaz na sajam besplatan je za sve posjetitelje.

 

Više informacija možete pronaći na www.promohotel.hr.

 

Izvještaj: Promohotel

Foto Manuel Paljuh

IN ITALIANO...