Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik na zajedničkom druženju - top 005 Gradonačelnik na zajedničkom druženju - top 006 Gradonačelnik na zajedničkom druženju - top 007 Gradonačelnik na zajedničkom druženju - top 008 Gradonačelnik na zajedničkom druženju - top 009

Gradonačelnik na zajedničkom druženju

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanic posjetio je u petak članove Društva invalida Poreč povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i međunarodnog Dana volontera.

Na zajedničkom druženju članovi su se zahvalili gradonačelniku na dugogodišnjoj pomoći u radu udruge, te kontinuiranoj financijskoj i psihološkoj pomoći za osobe s posebnim potrebama u okviru savjetovališta Fonda Zdravi Grad Poreč.

Gradonačelnik Štifanic poželio je svim članovima Društva invalida, njihovim obiteljima i volonterima koji pomažu u radu Udruge sretne nadolazeće blagdane. Tom je prigodom najavio da je ovo posljednje okupljanje Društva invalida u tuđim prostorima. Sljedeće će blagdane članovi dočekati u novim, adekvatno opremljenim, prostorima. Posebno je istaknuo novi program koji će Grad Poreč realizirati tijekom sljedeće godine, a riječ je o zvučnoj signalizaciji prometa namijenjenoj osobama s posebnim potrebama. U vedrom blagdanskom raspoloženju gradonačelnik Štifanic je uručio članovima Društva invalida prigodne poklon bonove kojima će moći preuzeti pripremljene poklon pakete.

Članovi Društva invalida s ponosom su predstavili svoje novoosnovano malo lutkarsko kazalište Zrno te izveli lutkarsku predstavu za koju su sami izradili lutke, scenografiju i napisali tekst. Druženje je završeno izložbom radova članova Društva invalida.