Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna / Organizacija
Uredi podatke

Gradonačelnik

Gradonačelnik

Naš Grad, naš Poreč, zahvaljujući ljubavi svih Vas koji u njemu živite i stvarate, svakim je danom sve sjajniji i ljepši. Trud koji vi svi svakodnevno ulažete u naše zajedničko bolje sutra, od odgoja malih Porečanki i Porečana do velikih kapitalnih ulaganja čini mene, Gradonačelnika Grada Poreča najponosnijim Gradonačelnikom na svijetu.
Osmjesi na licu zadovoljnih sugrađana najveća su nagrada mojim odricanjima i odricanjima svih djelatnika Gradske Uprave Grada Poreča.
U želji da, u skladu sa novim izgledom samoga Grada, cjelokupni dojam Grada Poreča bude ljepši, izuzetno sam ponosan što Vas mogu pozdraviti sa novih, modernijih i kvalitetnijih, sadržajnijih i bogatijih, web stranica Grada Poreča.
Nove su stranice osmišljene tako da na njima možete, osim kontakt informacija, pronaći i različite obrasce koji će Vam uvelike olakšati kako privatni tako i poslovni život.
U izradu ovih stranica uloženi su sati rada, a sve kako bi Vi, drage Porečanke i dragi Porečani, bili zadovoljniji kako samim životom u našemu Gradu, tako radom Gradske Uprave.
Želim Vam ugodan boravak na našim novim web stranicama, i užitak kroz putovanje kroz brojne informacije koje Vam stoje na raspolaganju.

U nadi da ćete biti zadovoljni kvalitetom i trudom uloženim u svakodnevnu izradu ovih stranica, najsrdačnije Vas pozdravljam.

 

Vaš Gradonačelnik,

 

Edi Štifanić